• Naslovna

Uslovi korišćenja

Pristupanjem sajtu i korišćenjem sadržaja www.prirodni-lekovi.com podrazumeva se da ste prihvatili dole navedene uslove korišćenja:

Svaki pristup i korišćenje sajta prirodni-lekovi.com podleže sledećim uslovima:

Svi sadržaji koji su objavljeni na sajtu prirodni-lekovi.com služe isključivo u informativne svrhe i nisu zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili propisanu medicinsku terapiju. Ukoliko imate zdravstvenih problema blagovremeno se obratite lekaru, ne lečite se na svoju ruku i ne upotrebljavajte bilo koju informaciju sa sajta bez prethodne konsultacije sa lekarom.

Sajt prirodni-lekovi.com preduzeće odgovarajuće napore da informacije i podaci na sajtu budu tačni i precizni, ali ne daje nikakve garancije u pogledu njihove tačnosti ili potpunosti i ne preuzima bilo kakvu odgovornost u tom pogledu.

Svi korisnici sajta prirodni-lekovi.com saglasni su s činjenicom da lično snose svaki rizik u vezi s pristupom i korišćenjem sadržaja na ovom sajtu, te da prirodni-lekovi.com neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu pristupom odnosno korišćenjem sajta prirodni-lekovi.com.

Sajt prirodni-lekovi.com ne preuzima bilo kakvu odgovornost za eventualnu direktnu ili indirektnu štetu nastalu na kompjuterskoj opremi ili softveru upotrebom ovog sajta.

Sadržaj objavljen na sajtu prirodni-lekovi.com dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za sopstvene potrebe. Svaka komercijalna upotreba je zabranjena.

Sajt prirodni-lekovi.com zadržava pravo da na svojim stranicama postavi linkove ka drugim sajtovima nad kojima nema nikakvu kontrolu te stoga nije i ne može biti odgovoran za sadržinu tih sajtova, kao i za istinitost informacija na tim sajtovima.

Sajt prirodni-lekovi.com zadržava pravo bilo kakve izmene sadržaja na svojim stranicama,delimično ili u potpunosti, u bilo koje vreme, zbog bilo kojeg razloga i bez prethodne najave te ne preuzima bilo kakvu odgovornost za eventualne posledice takvih izmena.

informacije

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi obezbedile bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Koristeći naše stranice slažete se s korišćenjem kolačića. Saznajte više